ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MOODBOOKS

Τι είναι τα Moodbooks

About the idea
Πρώτες ημέρες καραντίνας στα Τρίκαλα (στα δυο στενά). Αναστολή εργασιών, βαρεμάρα, στρες και άγχος….το οποίο ευτυχώς έγινε δημιουργικό. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης (not), αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα θεματικό διαδραστικό σημειωματάριο για να δώσουμε μια δημιουργική και χιουμοριστική νότα σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Έτσι, μέσα στην περίοδο της καραντίνας, δημιουργήθηκε το πρώτο moodbook «Οδηγός Επιβίωσης στο σπίτι» και ήταν διαθέσιμο δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για όσους ήθελαν να το τυπώσουνε στο σπίτι. 

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα moodbooks. Τα moodbooks είναι ένα brand project το οποίο προέκυψε μέσα από τις εμπειρίες, τις ιδέες και την συνεχή ανάγκη μας να εκφραζόμαστε με κάτι καινούργιο, διαδραστικό και ξεχωριστό.
Τα moodbooks, κατά βάση, είναι σημειωματάρια. Αλλά δεν είναι απλά σημειωματάρια γιατί έχουν ως πηγή έμπνευσης τα συναισθήματά μας, τους τρόπους που τα εκδηλώνουμε, καταστάσεις στις οποίες νιώθουμε χαρά, νεύρα, παιχνιδιάρικα, παράξενα, ερωτευμένοι, απελπισμένοι, νοσταλγικά…

Είναι χειροποίητα, θεματικά, διαδραστικά και χρηστικά σημειωματάρια τα οποία ταιριάζουν σε κάθε σου mood (και αν δεν ταιριάξουν στο φτιάχνουν).

Σε πολλούς μπορεί να φανεί παράξενο στην ψηφιακή εποχή που ζούμε να προτείνουμε να εκφραστείς στο χαρτί. Δοκιμάσέ το, πάρε ένα στυλό και γράψε τις σκέψεις σου, χρωμάτισε ένα από τα σχέδια που έχουμε ετοιμάσει για εσένα, σημείωσε τις δουλειές σου ή οτιδήποτε άλλο θέλεις και θα δεις ότι το να γράφεις στο χαρτί σε φέρνει σε ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σου.

Μάθε περισσότερα στο www.moodbook.gr